Nové spuštění stránek, stále vylepšuji :)

Natáčení webináře

 

jáKdyž jsem byla oslovená, abych natočila webinář na téma „Výroba betonových šperků“, byla jsem velmi potěšena. Sice jsem si původně nemyslela, že bych o jejich výrobě mohla mluvit déle než pár minut, ale opak byl pravdou. Během těch let, co se betonovými šperky zabývám, mi plno věcí přijde jako samozřejmost. Ale ostatní lidé o jejich výrobě, zdobení, dokončení, kompletaci… nemají ani zdání. Takže jsem se s velkou radostí podělila o své zkušenosti a postřehy a formou webináře je předávám dál.

V mém kurzu se krok po kroku naučíte vše o výrobě šperků z betonu. Tzn., veškeré potřebné pomůcky a materiály, samotnou výrobu, probarvování, zdobení (při výrobě i po ní), dokončující opracování a kompletaci do náušnice, náramků, náhrdelníků, prstenů i broží. K tomu všemu i různé vychytávky a mé poznatky, na které jsem v průběhu tvoření přišla. Dozvíte se i, jak o šperky starat, aby déle vydržely.

Plno z Vás si jistě nedovede představit, jak by se dal nosit beton na krku, nebo dokonce v uchu. A zda tyto výrobky nejsou těžké. V mém e-shopu, nebo v mé galerii se můžete přesvědčit, že to může být krásný moderní minimalistický prvek, který Vás ozdobí. Že se jedná o zatím velmi netradiční šperk, který ale získává na své oblibě a můžete jím oslnit. Nebo někoho velmi originálně obdarovat. Z betonu si můžete vyrobit náušnice, náhrdelníky, brože, náramky či prsteny.

Kurz bude k dispozici na přelomu listopadu a prosince.