Nové spuštění stránek, stále vylepšuji :)

Má cesta k e-shopu

Kreativní tvorba mě provázela od malička. Život bez ní si nedovedu představit.  Vyráběla jsem si dekorace pro sebe (na hraní, pro panenky,…), později i šperky. Postupně jsem obdarovala rodinu a kamarády. A co dál?

Plakat_text_webPostupně jsem začala své výrobky nabízet dál do svého okolí. Ale to mi nestačilo. V roce 2008 jsem na popud kamaráda nabídla třebechovickému DDM vedení odpoledního (2hodinového) kurzu „Pletení z papíru“. Když za mnou chtěla přijet paní ze Zlína a řešila dopravu/přespání,… Začala jsem pořádat celodenní kurzy. Bylo to pro mě potěšující a zároveň velmi motivující. Postupně jsem se „roztáhla“ i do jiných měst a vyučovala i jiné techniky (jejich přehled naleznete zde).

IMG_20191130_115004A jak jsem stále zkoušela nové a nové techniky, tak jsem vyráběla a vyráběla… Až jsem si nakonec pořídila svůj vlastní stánek a vyjela na první trh. Byla to velmi zajímavá zkušenost se setkávat lidmi, kterým se má práce líbila, a rádi si ode mě něco koupili. Na některých jarmarcích přidávám ke stánku i dílničky. Ty jsou sice určené především dětem, ale odreaguje se u nich nejeden dospělí.

Vzhledem k tomu, že jsem začala jezdit se stánkem, když jsem byla na mateřské dovolené s první dcerou, tak mé možnosti byly omezená. Jezdila jsem jenom do nejbližších měst. Zároveň jsem ale chtěla proniknout trochu dál, tak jsem začala prodávat na fleru. Po asi 2,5 letech jsem cítila potřebu se posunout trochu dál a založit si vlastní e-shop. Tento e-shop.